DigiTimes: Nové Apple produkty už v marci

To, že Apple tento rok vydá nové produkty, nie je žiadnym tajomstvom. Možno sa tak však stane už budúci mesiac.

Taiwanský server DigiTimes priniesol správu, podľa ktorej má spoločnosť vo výrobnom reťazci zákazky na produkty debutujúce už tento marec. Konkrétne spomína výrobné procesy pre iPhone, iPad a MacBook. Ktorý z nich by však mal vyjsť začiatkom roka, už nešpecifikoval.

Môže ísť o dohadmi ovenčený iPhone SE 2, nový iPad Pro s Face ID, či malý refresh pre MacBook, alebo MacBook Pro. Nedávno sa hovorilo aj o lacnejšej verzii laptopu a nástupcovi MacBooku Air. Apple zvykne pravidelne predstavovať nové produkty ako na jeseň, tak aj na jar – aj keď v poslednom čase svoju pravidelnosť narušil dlhými odmlkami, či prekvapivo novým hardvérom na konferencii WWDC.

Minulý rok sme sa v marci dočkali niekoľko nových produktov, aj keď z nich nikomu nepadla sánka. To si uvedomoval aj Apple a predstavil ich bez fanfáry, len prostredníctvom tlačovej správy. Išlo o novú farbu pre iPhone 7, lacnejšiu verziu iPadu a nové kapacity pre iPhone SE.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.