iPhone X má ďalší bug, tentoraz s dlhou odozvou pri prijímaní hovorov

iPhone X je na trhu len tri mesiace a už sa s ním objavuje ďalší problém. Tentoraz sa týka neresponzívneho displeja pri prichádzajúcich hovoroch.

Používatelia najnovšieho telefónu od Applu sa v uplynulých týždňoch sťažujú – či už na oficiálnych fórach, MacRumors, Reddite, alebo na Twitteri – na veľmi dlhú odozvu pri prichádzajúcich volaniach.

Podľa opisu problému iPhone začne normálne zvoniť, no na displeji sa nič nezobrazí niekedy až 10 sekúnd. Nemôžete tak prijať, ani odmietnuť hovor. Chyba sa začala na internete vo veľkom vyskytovať v januári, no prvé sťažnosti sa datujú až do novembra, kedy telefón vyšiel.

Napriek tomu sa nezdá, že sa týka veľkej časti používateľskej základne. Zatiaľ je prítomná na všetkých verziách iOS 11, vrátane najnovšieho 11.2.5. Ako vyzerá bug v praxi, sa môžete pozrieť na videu nižšie.

Podľa Financial Times Apple už o probléme vieme a momentálne zbiera diagnostické údaje. Opravy by sme sa tak mohli dočkať najneskôr na jar s príchodom iOS 11.3, no možno aj skôr v menšom update.

Zďaleka pritom nejde o prvú otravnú chybu, ktorou iPhone X trpí. Od vydania už mal okrem iného problémy s praskavým reproduktorom, nereagujúcim displejom v chladných teplotách, či automatickým ostrením fotoaparátu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.