Back to school – využite akciovú ponuku od iMyFone a vyhrajte sto dolárov

Prázdniny sa už prehupli do druhej polovice, a tak sa nezadržateľne blíži aj začiatok školského roku. Ten nám už tradične spríjemňujú rôzne promo akcie, vďaka ktorým môžu nielen študenti ušetriť nemalé čiastky. O tom je aj akcia “Back to School” od iMyFone, ktorá platí od 7. do 19. augusta 2018, ktorá okrem zliav prináša aj možnosť vyhrať sto dolárov na nákup cez Amazon.
Čo musíte urobiť, aby ste vyhrali spomínanú poukážku na nákup v hodnote sto dolárov? Je to jednoduché, stačí ak budete zdieľať odkaz na promo akciu iMyFone na sociálnych sieťach, a pri slosovaní sa na vás usmeje šťastie.
Okrem toho však môžete ušetriť až 70 % pri nákupe vybraných produktov iMyFone. Aby ste získali kupón na túto špeciálnu zľavu, stačí like-ovať stránky iMyFone na Facebooku. Ak už fanúšikom ste, nezúfajte, stačí ísť na Facebook stránky iMyFone a kód získať z pripnutého príspevku.
Ďalšie detaily a úplný zoznam podmienok a softvéru, na ktorý sa akcia vzťahuje, nájdete na samotných promo stránkach venovaných tejto akcii.
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.