Apple vydal watchOS 5.0.1

Apple včera uvoľnil novú softvérovú aktualizáciu pre Apple Watch, watchOS 5.0.1. Táto aktualizácia prichádza iba po 10 dňoch od oficiálneho vydania watchOS 5. 

watchOS 5.0.1 sa dá zadarmo stiahnuť pomocou dedikovanej aplikácie Watch na iPhone navigovaním do Všeobecné -> Softvérová aktualizácia. Aby bolo možné aktualizáciu nainštalovať, musia byť Apple Watch nabité minimálne na 50%, musia byť napojené na nabíjačke a pripojené k iPhonu.

Ako je štandardom, watchOS 5.0.1 je malá aktualizácia, ktorá sa sústredí na opravu chýb objavených v predchádzajúcej verzii softvéru. Podľa release notes od Apple ich opravuje hneď niekoľko, ako napríklad chybu, ktorá bránila nabíjaniu Apple Watch.

watchOS 5je najnovšou veľkou aktualizáciou, ktorá prináša hneď niekoľko noviniek do operačného systému inteligentných hodiniek od Apple. Od teraz môžete svojich priateľov vyzývať na prekonanie vášho rekordu v športovej aktivite, mód Vysielačka s push-to-talk komunikáciou v reálnom čase, podporou pre Siri skratky, nové ciferníky a mnoho ďalšieho.

Pre viac informácií o novom watchOS 5 a jeho funkciách, kliknite sem.

watchOS 5 prináša Walkie-Talkie, Podcasty, nové ciferníky a ďalšie novinky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.