Apple údajne zrušil iPhone SE 2

iphone se 2 koncept onleaks

Apple mal tento rok predstaviť nástupcu obľúbeného iPhonu SE, ktorý by aj tentoraz ponúkol vysoký výkon za prijateľnú cenu v kombinácii s inými technickými novinkami. Forbes ale tvrdí, že iPhone SE 2 neuvidíme.

S odvolaním na výrobcu obalov, firmu Olixar, totiž prehlásil, že Apple zrušil vývoj tohto zariadenia. Zariadenie, ktoré sa dalo nazvať aj ako iPhone X mini, nemalo mať o nič väčšie rozmery, než iPhone SE, ale malo ponúknuť podstatne väčší displej. V podstate totiž mal ponúknuť displej podobného charakteru, aký má dnes iPhone X, teda taký, ktorý zaberá skoro celý predok.

Redizajn alebo upgrade – aký bude iPhone SE 2?

Namiesto toho sa Apple zameria výhradne len na tri modely, ktoré uvedie na trh zrejme v septembri/září 2018. Dokonca medzi nimi nájdeme aj doposiaľ najväčší iPhone v histórii. Možno ho označiť ako iPhone X2 Plus, s rozmermi 157,2 x 77,1 mm. Okrem neho bude na trhu samozrejme dostupný nástupca dnešného, ktorý by sme mohli označiť ako iPhone X2. A trojicu doplní nový, budgetový model so 6.1-palcovým displejom a rozmermi 147,1 x 71,5 mm.

Tento by nemal ponúknuť 3D Touch a existuje preto domnienka, že Apple sa chce pomaly tejto technológie zbaviť, keďže ju do očakávaného najrozšírenejšieho modelu nedá. Nový iPhone X Plus by pre zmenu mohol ponúknuť trojitý fotoaparát, ale nie je to isté, keďže leakeri sa nevedia v počte objektívov na zadnej strane zhodnúť.

Samotný výrobca obalov, Olixar, už v minulosti zverejnil informácie o designoch iPhone X, Galaxy S9, Galaxy Note8, Galaxy Note7 a iPhone 7.

iphone se 2 2018 render
Takto by mal podľa výrobcu vyzerať nový iPhone SE 2.

UložiťUložiť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť