Apple priblížil možnosti počúvania hudby cez HomePod

HomePod-Availability_Apple-music_012218

S blížiacim sa vydaním reproduktoru HomePod Apple aktualizoval jeho stránku so špecifikáciami a doplnil, z akých zdrojov budú môcť užívatelia získavať hudbu.

Reproduktor bude predovšetkým napojený na ekosystém Applu a preto neprekvapí, že hlavným zdrojom ozvučenia bude bohatá knižnica Apple Music, ktorá už dnes obsahuje viac ako 45 miliónov skladieb. Podmienkou je aktívne členstvo, čo platí aj pri počúvaní hudby z ďalšieho zdroja – iCloud Music Library. Táto funkcia umožňuje prehrávať skladby, ktoré si užívatelia importovali do svojej iTunes knižnice z iných zdrojov, napríklad z CD. No na to, aby sa dali tieto skladby prehrávať cez HomePod, je treba mať predplatenú buď Apple Music alebo iTunes Match. A samozrejme možno počúvať skladby zakúpené cez iTunes Store.

Bezplatné možnosti počúvania hudby cez HomePod potom zahŕňajú stanicu Beats 1, Podcasty a streamovanie zvuku do reproduktoru cez AirPlay. Pripravovaná technológia AirPlay 2 bude časom dostupná tiež a umožní streamovať hudbu do viacerých HomePodov naraz. Reproduktor sa začne predávať už 9. februára/února v USA, Veľkej Británii a Austrálii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.