Druhé Vianoce: Apple otvorí brány viedenského Apple Storu už 24.2.

Máte chuť zažiť druhé Vianoce a to už dva mesiace po tých predošlých? Ak áno, potom si určite rezervujte voľno na 24.2.! Apple totiž otvára svoj prvý viedenský Apple Store.

Spoločnosť Apple prostredníctvom svojho webu oznámila, že k otvoreniu prvého rakúskeho Apple Storu dôjde už 24.2. o 9:30 lokálneho času. Pretože sa jedná o sobotu, obchod bude vždy v tento deň otvorený do 18:00 a v nedeľu bude pre zmenu úplne zatvorený. Počas pracovného týždňa bude obchod na známej obchodnej ulici Kärntner Straße 11 otvorený po dobu 10 hodín, od 10:00 do 20:00.

Informácie o tomto Apple Store kolovali internetom už dlhšiu dobu, pretože Apple organizoval nábor zamestnancov už vo februári/únoru minulého roka. Špekulácie o otvorení viedenského Apple Store však siahajú už do roku 2016, kedy mal Apple odkúpiť priestory bývalej Esprit predajne. Čo sa už samotného Storu týka, užívatelia môžu očakávať to isté, čo v každom inom zahraničnom Apple Store – možnosť objednať sa do Genius Baru, ako aj možnosť navštevovať vzdelávacie krúžky Today at Apple.

Apple Store Vienna

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.