Ako by mohli vyzerať Apple Watch Series 4 s väčším displejom

Na jeseň nás čaká vôbec prvý redizajn hodiniek od Applu. Štvrtá generácia dostane predovšetkým väčší displej, no očakáva sa aj lepšia výdrž či pokročilejšie senzory.

Podarené video od youtubera Concept Creator prináša vizualizáciu toho, ako by Apple Watch s väčším displejom mohli vyzerať. Displej by sa mal pritom ťahať od okraja k okraju, podobne ako na iPhone X.

Obľúbený leaker a dizajnér konceptov, Venya Geskin, taktiež zverejnil vlastnú interpretáciu novej generácie hodiniek. Podľa analytika Ming-Chi Kua by mali oba modely priniesť displeje až o 15 % väčšie, než doteraz. Aj keď sa to zo začiatku nezdá ako príliš veľké číslo, práve na Geskinových obrázkoch tento rozdiel vynikne.

A keď si vizualizujeme displej a okolitý rám Watch pomocou farebných štvorcov, rozdiel bude ešte drastickejší. Podľa Ryana Jonesa by nové hodinky mali priniesť až o 35 % a 38 % viac použiteľnej plochy displeja. Všimnite si taktiež obrovský šedý rámik, ktorý v praxi vďaka zakrivenému sklu nepôsobí až tak mohutne.

Zdá sa, že fanúšikovia Apple Watch sa tento rok majú na čo tešiť. Prvý výrazný redizajn od ich predstavenia v roku 2015 možno nie je to, čo by všetci očakávali, väčší displej v rovnakom tele a ako bonus aj predĺžená výdrž batérie snáď nikoho neurazí.

Okrem spomínaných noviniek sa hovorí aj o vylepšených zdravotných senzoroch, napríklad na meranie krvného tepu. V budúcnosti tiež zrejme uvidíme aj nepohyblivé bočné tlačidlá s haptickou odozvou. Či už tento rok, o tom sa presvedčíme v septembri.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.