Ming-Chi Kuo očakáva nový Mac mini, 45mm Apple Watch a nový MacBook

Renomovaný analytik Ming-Chi Kuo sa v poslednej dobe zameriava primárne na iOS zariadenia a občas vypustí do sveta niečo, čo nejakým spôsobom súvisí s chystaným lacnejším MacBookom, ktorý by mohol stáť menej ako tisíc dolárov.

Podľa doterajších správ malo ísť o refresh 13″ MacBooku Air, ale zdá sa, že niečo také nemáme čakať. Namiesto toho by sme podľa novej správy mali očakávať nový, lacný notebook bez bližšej definície. Teoreticky by tak mohlo ísť o lacnejšiu alternatívu k 12″ MacBooku s lacnejšími komponentami a štandardným displejom miesto Retiny. Ktovie.

Analytik ďalej vraví, že uvidíme nový Mac mini, ktorý sa dočká výkonnejšieho procesoru, po boku nového MacBooku ProiMacu. Ten by sa podľa analytika mohol dočkať novšieho procesoru a zmien v oblasti displeja. Nie je jasné, či mal analytik na mysli výkonnejšiu grafickú kartu, alebo či sa dočkáme vylepšení samotného zobrazovacieho panelu.

Ďalej v správe zopakoval len toľko, že uvidíme dva iPhone s 5.8″ a 6.5″ OLED displejmi a jeden model s 6.1-palcovým LED displejom. Novinkou môže byť iPad v dvoch veľkostiach – 11″ a 12.9″ – kde bude displej zaberať celé telo a po vzore iPhonu X odstráni Home Button a pridá Face ID. Hodinky Apple Watch sa dočkajú veľkosti 1.57″ (40mm) a 1.78″ (45mm) a lepšej detekcie krvného tepu.

Analytik záverom správy očakáva, že AirPower nabíjačka a nové slúchadlá AirPods vstúpia do masovej výroby v treťom štvrťroku 2018.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť