Obaly na nový iPad Pro ukazujú zmeny vo veľkosti zariadenia

Na internet sa dostali fotky obalov určených pre novú dvojicu iPadov Pro, ktoré by mali byť predstavené už čoskoro.

Konkrétne ide o obal pre väčší 12,9-palcový iPad Pro, ktorý by mal zostať nezmenený a taktiež nový 10,5-palcový iPad, ktorý nahradí súčasný 9,7“ model. Obidva obaly majú výrezy pre mikrofóny na zadnej strane, podobne ako nedávno predstavený 9,7” iPad. Predošlé Pro modely mali mikrofóny na boku zariadenia.

Veľký iPad Pro čo sa týka zovňajšku okrem mikrofónov už nedostane nič nové, zato 10,5“ model bude mať vďaka väčšiemu displeju iné rozmery ako doteraz. Výmenou za 0,8” nárast v uhlopriečke bude tablet marginálne širší a vyšší. Rozdiel vo veľkosti pekne demonštruje fotografia obalu s aktuálnym 9,7″ iPadom Pro.

ipad pro 10,5" obal porovnanie

Okrem novej uhlopriečky by mal iPad Pro priniesť samozrejme novú generáciu procesoru, pravdepodobne v podobe A10 čipu. Hovorí sa aj o vylepšenom displeji, nič viac však už o nových tabletoch nevieme. Apple by ich mal podľa najnovších informácií predstaviť už o dva týždne na svojej WWDC 2017 konferencii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.