Nový 10,5″ iPad Pro a Siri reproduktor uvidíme už na WWDC

Dobre známy analytik Ming-Chi Kuo vydal najnovšiu správu – tentoraz sa týka blížiacej sa WWDC konferencie. Uvidíme na nej údajne aj hardvér.

Posledných niekoľko rokov slúžila WWDC konferencia čisto len na predstavovanie softvérových produktov, tento rok však môže byť iný. Kuo tvrdí, že okrem najnovších verzií operačných systémov macOS, iOS, watchOS a tvOS, uvidíme aj dlho očakávaný update pre iPad Pro a možno aj prvý Apple produkt do smart domácnosti.

O 10,5-palcovom iPade Pro sa hovorí už dlho a pôvodne sme jeho vydanie očakávali už v marci, či apríli. Podľa Kua by sme ho konečne mohli vidieť budúci mesiac. Odvoláva sa pritom na výrobný reťazec, ktorý by mal začať masovú výrobu koncom tohto štvrťroka.

10,5″ iPad Pro vstupuje do výroby, dátum vydania však ostáva neznámy

Nový iPad by mal ponúknuť rovnaké telo ako súčasný 9,7″ model, avšak s väčšou uhlopriečkou displeja a menšími rámikmi. Čo ďalšie by však ešte mohol priniesť, zatiaľ nevieme.

Kuo hovorí aj o inteligentnom Siri reproduktore, na ktorom spoločnosť aktuálne pracuje. Aj keď vyjsť by mal najskôr až koncom roka, je tu istá šanca, že ho uvidíme už teraz. Pravdepodobne aby sa vývojári stihli pripraviť na jeho implementáciu do rôznych služieb. Konkurent Amazonu Echo by mal podľa posledných informácií disponovať okrem hlasového ovládania aj dotykovým displejom.

WWDC konferencia odštartuje úvodnou keynote už 5. júna o 19:00 nášho času.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.