Maketa iPhonu 8 na prvom videu

Na internet sa dostali prvé video zábery pripravovaného iPhone 8/Edition. Ide o predprodukčnú maketu.

Video nezdieľal nikto iný ako Benjamin Geskin, ktorý je zodpovedný za väčšinu doterajších únikov, naposledy o novom iPade Pro.

Video ukazuje rovnakú maketu telefónu, ktorej zábery Geskin zverejnil ešte minulý mesiac. Všetko nasvedčuje tomu, že takto bude vyzerať nová vlajková loď s OLED displejom. Telefón nemá home button a disponuje skleneným telom s oceľovým rámikom a duálnou kamerou.

Objavili sa tiež zábery na nové čínske klony iPhonu 8, ktoré majú kovové telo a Touch ID na zadnej strane. Údajne však ide len o kópie skorých prototypov a nie finálny produkt.

Geskin taktiež predpovedá presný dátum predstavenia nového iPhonu. Podľa jeho zdrojov a interného mailu zamestnancom AppleCare by mohlo ísť o nedeľu 17. septembra, do predaja by sa iPhone 8 mal dostať 25. septembra. V nedeľu sa však zatiaľ žiadna keynote v histórii nekonala a nie je dôvod myslieť si, že by sa to malo zmeniť.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.