Takto by mal vyzerať nový 10,5-palcový iPad Pro

Pred pár dňami sme písali o uniknutých obaloch na nové iPady, ktoré prezrádzali ich rozmery. Teraz sa na povrch dostali aj pôvodné 3D nákresy. Pozrite si prvé rendery.

Zatiaľ čo väčší 12,9-palcový iPad Pro sa takmer vôbec nezmení, jeho menší príbuzný by mal dostať novú uhlopriečku. Tá narastie z pôvodných 9,7“ na 10,5”, avšak bez výrazných zmien vo veľkosti zariadenia – to by malo narásť len minimálne. Nový iPad bude zrejme len trochu o vyšší a možno aj hrubší, jeho displej by však mal tvoriť ešte väčšiu časť prednej strany.

ipad pro 10,5 2017
Takto by mal vyzerať nový 10,5″ iPad Pro oproti aktuálnemu modelu. Zdroj: iDropNews

Ako by podľa uniknutých nákresov tablet vyzeral s tenkými 7 mm rámikmi si môžete pozrieť na kvalitných renderoch nižšie. Ich autorom je čoraz známejší dizajnér a leaker Benjamin Geskin, ktorý na svojom Twitteri v posledných mesiacoch pravidelne uverejňuje informácie o pripravovanom iPhone.

10,5“ iPad Pro bude mať aj napriek dohadom stále fyzický home button na spodnej hrane, takže okrem väčšieho displeja a vnútorností by sa toho veľa meniť nemalo. Stále tu máme štvoricu reproduktorov, Lightning, Smart Connector, tlačidlá hlasitosti, otvor na SIM kartu a zachovaný ostal aj 3,5 mm audio jack. Novinkou na oboch Pro modeloch bude trojica mikrofónov umiestnená podobne ako na nedávno vydanom 9,7” iPade.

Nové iPady by podľa aktuálnych informácií mali byť predstavené už začiatkom júna na konferencii WWDC. Tá bude možno celkom plná hardvérových noviniek, aj keď tomu nebýva zvykom. Dočkať by sme sa mohli aj nového Siri reproduktoru a aktualizácie celej MacBookovej rady.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.