iPhone dostáva novú Pokémon hru s najhorším pokémonom všetkých čias

Magikarp

Kto pozná pokémonov, sa určite oboznámil s prerozprávanou verziou škaredého káčatka – Magikarpa. Je to asi najhorší pokémon, ktorého ste mohli chytiť. Je slabý, má málo HP a vlastne neexistuje logické vysvetlenie, ako sa z neho dokáže vyvinúť super-silný Gyarados.

Mám pocit, že nová hra Magikarp Jump vyšla čisto z recesie, keďže Magikarp sa počas svojho pôsobenia v Pokémon GO zmenil v internetové meme. Hlavne je to tvor, ktorý nedokáže nič než skákať. Vy ako “trenér” tohto “Pokémona” (bez úvodzoviek by to znelo až príliš seriózne) budete svojho Magikarpa kŕmiť ako Tamagotchi a zlepšovať jeho schopnosť skákania. Od toho sa potom vyvíjajú aj samotné zápasy. Ktorý Magikarp skočí vyššie, vyhráva!

Hra tiež ponúka ďalšie questy a levelovanie. Zvyšujúci sa Trainer Rank vám sprístupní možnosť lovenia magikarpov a tiež nové vzhľadové variácie tohto čučmenda. Podobne ako Pokémon GO, aj Magikarp Jump je free-2-play s možnosťou in-app nákupov. Teraz však na hre nepracoval Niantic ale priamo The Pokémon Company. Tá má vo svojom portfóliu aj mobilnú verziu kartovej hry.

Magikarp Jump si viete stiahnuť zadarmo v iTunes App Store

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.