Kto alebo čo je I’m Poppy z WWDC?

Apple si pre nás aj na včerajšej WWDC pripravil One More Thing. Tentoraz ňou bol HomePod, pre ktorý je označenie “Siri Speaker” druhým ja. Počas prezentácie reproduktoru sa okolo neho objavilo aj niekoľko príkazov, ktoré prezentujú inteligenciu tohto reproduktoru a jedným z nich bolo aj “Play I’m Poppy”.

Heslo na spustenie skladby I’m Poppy od autorky That Poppy dokonca Phil Schiller vyslovil a dodal: “Pozrite si to, pokiaľ neviete, o čo ide.” Či išlo len o platenú reklamu alebo Poppy Apple natoľko zaujala, že ju spomenul na jednej zo svojich najväčších konferencií, môžeme len hádať.

O čo teda ide?

That Poppy je projekt youtuberky a speváčky vystupujúcej pod týmto pseudonymom. Jej štýl sa vyznačuje až desivou podivnosťou. Spočiatku na svojom kanáli vydávala krátke videá, kde sa diali veľmi podivné veci. Ich obsah sa nedá jednoducho opísať, ide doslova o psycho veci. Jej video, kde 10 minút dokola opakuje “Ja som Poppy”, prekonalo 7 miliónov videní.

Ako to už pri umelcoch býva, aj That Poppy sa pridala pod VEVO a okrem zvláštnych videí začala vydávať popové single. YouTube komunita dlho hľadala odpovede, o čo tej Poppy ide a pátrala po skutočnom pôvode speváčky. Naskytli sa dokonca teórie, že je to jašter alebo ďalší tajný projekt CIA, ktorý má tentoraz ohroziť všetkých, nie len mechaniku starej Blážovej. Reakčné video o nej dokonca natočil aj najpopulárnejší youtuber na svete PewDiePie. Snažil sa pochopiť význam jej videí.

WWDC Play I'm Poppy

Poppy momentálne stále vydáva nové videá a z času na čas pridá do svojho úzkeho repertoáru aj nejakú tú novú skladbu. Sami sme celkom zvedaví, či Apple pripravuje niečo s Poppy. No už teraz vieme, že má v Apple Music celkovo 8 piesní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.