tvOS si už budú môcť vyskúšať všetci, Apple rozšíril verejný beta program

Za posledných pár rokov na vyskúšanie nového Apple softvéru už nemusíte byť registrovaným vývojárom. Verejná beta však bola doteraz obmedzená len na iOS a macOS.

S príchodom iOS 11, macOS High Sierra a tvOS 11 však Apple tento beta program rozšíril aj na operačný systém pre Apple TV. Na stiahnutie nového systému budete musieť svoju Apple TV pripojiť pomocou USB-C kábla k počítaču a softvér nainštalovať pomocou iTunes. Ide však len o prvotné nastavenie a ďalšie updaty už budú dostupné priamo na zariadení.

Je trochu paradoxné, že spoločnosť tvOS betu sprístupnila verejnosti práve teraz. tvOS 11 totiž oproti ostatným predstaveným systémom neprináša takmer nič nové – Apple na včerajšej prezentácii spomenul len sprístupnenie služby Amazon Prime. Ďalšie novinky by mali byť predstavené “neskôr”, je teda možné, že na jeseň uvidíme novú generáciu Apple TV.

Public beta bude spustená niekedy v priebehu júna. Registrovať do public beta programu sa môžete na stránkach Applu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.