iPhone 8 a 7s by sa mali dostať do predaja v októbri

Podľa najnovších informácii z Číny ide plánovaná masová výroba nových iPhonov podľa plánov. Všetky tri modely by sa mali dostať na trh v priebehu októbra.

Aspoň to tvrdí server Digitimes, podľa ktorého sa vnútorné komponenty určené do nových telefónov začnú vo veľkom vyrábať už v júni. Predstavené by potom mali byť klasicky na septembrovom evente, no do predaja sa údajne dostanú až o mesiac neskôr. Nešlo by o prvý iPhone vydaný v októbri – tým je iPhone 4s – posledných päť generácií však vyšlo vždy v septembri.

V súlade s ostatnými dohadmi by mal Apple predstaviť tri nové modely – zatiaľ familiárne nazývané iPhone 7s, 7s Plus a 8. 7s a 7s Plus budú čisto interné upgrady s novým procesorom, fotoaparátom, batériou a bezdrôtovým nabíjaním v rovnakom tele ako doteraz. A osmička by sa mala stať toľko očakávanou vlajkovou loďou s 5,8-palcovým OLED displejom.

Pozrite sa, ako by mohol vyzerať iPhone 8 zo včerajších únikov

Čo je zaujímavé je fakt, že Digitimes ako jeden z dôvodov oneskorenej výroby udáva problémy s produkciou nového typu obvodovej dosky vo všetkých troch modeloch. Podľa doterajších poznatkov za to môže OLED iPhone a ťažkosti, ktoré má Apple s integrovaním Touch ID senzora pod sklo jeho displeja.

Aj kvôli tomu stále s istotou nevieme, v akej forme sa Touch ID na iPhone 8 objaví – spoločnosť podľa všetkého stále testuje aj senzor umiestnený na zadnej strane zariadenia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.