Facebook Messenger pridá integráciu so Spotify a Apple Music

Facebook oznámil najnovší prídavok do svojho stále rastúceho Messengeru – zdieľanie hudby pomocou služieb Spotify a Apple Music.

Svojim priateľom tak po novom budete môcť posielať krátke 30-sekundové náhľady svojich obľúbených piesní, albumov, či playlistov. Rozšírenie pre Spotify vám bude taktiež odporúčať playlisty podľa nálady, aktivity a žánru.

Spotify je už v Messengeri dostupné a nájsť ho môžete po kliknutí na modré plusko na ľavej strane konverzácie. Na integráciu Apple Music si budeme musieť ešte chvíľu počkať a taktiež nie je jasné, akú funkcionalitu prinesie.

Apple podobnú funkciu už podporuje na iMessage, zatiaľ je však obmedzená len na ich vlastnú hudobnú službu. A vzhľadom na nie celkom ideálne vzťahy so švédskym konkurentom je podpora Spotify zrejme v nedohľadne. Len nedávno bola oficiálne ohlásená podpora služby na Apple Watch, aj to však len prostredníctvom vývojára tretej strany.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.