Spotify konečne dostane podporu pre Apple Watch

Hudobná služba Spotify má pre majiteľov hodiniek Apple Watch stále jednu veľkú nevýhodu – neponúka oficiálnu aplikáciu. To sa čoskoro zmení, aj keď trochu bizarným spôsobom.

Spotify totiž na oficiálnej appke pre Watch nepracovalo a ani nepracuje priamo. Nespokojnosť komunity sa v uplynulých mesiacoch stupňovala, až vyústila do third party nezávislého riešenia zvaného Spotty. Po sťažnostiach zo strany švédskej služby sa aplikácia premenovala na Snowy, no legálne problémy naďalej pretrvávali najmä kvôli podobnostiam s používateľským rozhraním.

Vrava okolo aplikácie v poslednom čase utíchla, tento týždeň však jej vývojár Andrew Chan oznámil, že po diskusii so Spotify bude na projekte pracovať ako súčasť oficiálnej iOS aplikácie. To, čo spočiatku začalo ako fanúšikovský projekt sa napokon stane oficiálnym rozšírením.

Chan nešpecifikoval, kedy Snowy vo svojej novej forme uvidíme, ani či si zachová všetku doterajšiu funkcionalitu. Podľa oficiálneho webu appka momentálne podporuje synchronizáciu offline hudby s hodinkami, komplikácie pre vstavané ciferníky, podporu Siri a prepínanie hudby pomocou gesta zápästím.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.