Apple zverejnil dve nové reklamy zamerané na Portrait Mode

Apple včera ráno pridal na svoj YouTube kanál dve nové videá, ktoré sa sústreďujú na novú Portrait Mode funkciu , dostupnú pre iPhone 7 Plus.

 

Každé z týchto 15 sekundových reklám vysvetľuje, ako Portrait Mode funguje, pomocou rozmazania pozadia fotografie, aby tak vynikol fotený objekt. V reklamách sú porovnané fotografie, ktoré sú fotené pomocou Portrait Mode ale aj bez neho, aby bol rozdiel jasne vidieť. Prvé video obsahuje fotografiu psa pred stromami a druhá dieťa pri potoku.

https://www.youtube.com/watch?v=672s9XSg05k

Hĺbková mapa obrazu z dvoch kamier iPhonu je použitá tak, aby sa sústredila na objekt a pritom mierne umelecky rozmazala pozadie, čo má za následok fotografiu, ktorá sa normálnym smartfónom nedá zachytiť.

https://www.youtube.com/watch?v=RcfImAExJ7A

Tieto dve nové reklamy sú súčasťou reklamnej kampane “Shot on iPhone“, ktorú pred nedávnom Apple spustil. Táto kampaň zdôrazňuje sériu fotografií zachytených počas jednej noci aby tak propagovala nové funkcie kamery v iPhone 7 a iPhone 7 Plus.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.