Apple Online Store bude zajtra “v údržbe”, čakajú nás nové produkty?

Apple práve aktualizoval svoju System Status webstránku, podľa ktorej bude Online Store zajtra nedostupný kvôli údržbe.

Medzi 8:00 a 13:30 nášho času bude online obchod v údržbe, čo silne naznačuje na predstavenie nových produktov. Apple obchod vypína tradične pred každou keynote prezentáciou, po ktorej sa na ňom objavia stránky s novými zariadeniami. Očakávaný marcový event sa napokon nekonal, stále sa však môžeme dočkať tlačovej správy s novými iPadmi, či ďalšími aktualizáciami.

apple online store status march

Ide o prvý raz, kedy nám Apple dáva takúto nápovedu. Len nedávno totiž spoločnosť prerobila vzhľad System Status stránky, ktorá po novom ukazuje detailnejšie informácie o potenciálnych výpadkoch. Napriek tomu, že stále môže ísť len o jednoduchú údržbu, viaceré zdroje už potvrdili, že nové produkty uvidíme tento týždeň aj bez samostatného eventu.

Konkrétne by malo ísť o 9,7-palcový iPad Pro 2 s novým procesorom A10. Hovorilo sa aj o ďalších novinkách ako iPhone SE so 128 GB kapacitou, červenom iPhone 7, či nových remienkoch pre Apple Watch. Apple pripravuje aj celkom nový iPad s 10,5-palcovým displejom, ten si však podľa nás zaslúži pompéznejšie predstavenie na jednej z keynote prezentácii. Napokon, ide o celkom nový produkt.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.