Marcový event: nové iPady, 128 GB iPhone SE a červený iPhone 7?

Nové iPady sú na spadnutie a ich predstavenie očakávame niekedy v najbližších týždňoch. Podľa blogu Mac Otakara by sa tak mohlo stať už budúci mesiac.

Japonská stránka predpovedá hlavne nové iPad Pro 2 modely v troch, či štyroch uhlopriečkach, no dočkať by sme sa mohli aj menších noviniek pre súčasné iPhony. Konkrétne by malo ísť o 128 GB variantu kompaktného iPhone SE a nové farebné prevedenie pre iPhone 7 a iPhone 7 Plus – červenú. Objaviť sa taktiež môžu nové náramky pre Apple Watch.

iPhone 7 Plus v potenciálnom červenom prevedení. Zdroj: express.co.uk

Čo sa týka iPadov, správa potvrdzuje doterajšie zmienky o novej generácii iPadu Pro, ktorý by predstavil novú 10,5-palcovú uhlopriečku pre stredný model. Išlo by pritom o telo rovnakej veľkosti ako v prípade súčasného 9,7“ modelu, len s redukovanými okrajmi bez Home buttonu. Veľký iPad Pro podľa všetkého ostane na 12,9” displeji a predstavený by mal byť lacnejší model s 9,7“ displejom a starším procesorom v podobe A9X čipu. Mac Otakara navyše spomína aj nový 7,9” iPad Pro, teda potenciálny upgrade pre iPad Mini.

Apple chce zdá sa štandardizovať funkcie pre všetky uhlopriečky. Všetky iPady Pro by mali ponúkať A10X procesor, True Tone displej, 12-megapixelový foťák a štvoricu mikrofónov. 12,9“, 9,7” a 7,9“ uhlopriečky by sa mali na trh dostať koncom marca, zatiaľ čo nový 10,5” model údajne až niekedy v máji.

Zásoby 12,9″ iPadu Pro sa míňajú, nový model už čoskoro?

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.