Retro edícia od ColorWare premení váš iPhone na Macintosh

Spoločnosť ColorWare je už dlhšie známa svojimi farebnými prerábkami Apple produktov. K ich portfóliu sa teraz pridáva aj iPhone 7 Plus v retro Macintosh edícii.

Podobne ako v minulosti MacBook, iMac a predošlé generácie iPhonu, aj iPhone 7 Plus sa dočkal prerábky do klasického béžového šatu. Retro edícia krásne imituje klasické Macintoshe z osemdesiatych rokov ako farbou, tak aj detailami v podobe vetrákov po bokoch zariadenia a dúhovým logom spoločnosti na zadnej strane.

Ako ste už mohli vytušiť, Retro iPhone 7 Plus nebude lacnou záležitosťou. Telefón sa predáva ako neblokovaný model v 256 GB kapacite za 1 899 dolárov, čo je takmer dvojnásobok maloobchodnej ceny od Applu (969 dolárov).

iPhone 7 Plus Retro edícia

Špeciálnu edíciu si môžete zakúpiť na stránkach spoločnosti, avšak len po obmedzenú dobu. Prvých 25 predaných modelov bude pritom disponovať jedinečným výrobným číslom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.