9,7″ iPad Pro 2 možno už budúci týždeň, ostatné modely neskôr

Nové iPady sú na spadnutie, no stále nikto presne nevie kedy ich uvidíme.Apple stále nerozposlal pozvánky novinárom, marcový event preto vyzerá napriek viacerým zdrojom čoraz menej pravdepodobne.

Do úvahy pripadá skôr začiatok apríla, napriek tomu je celá situácia naďalej pomerne nejasná. Ďalej ju komplikuje nová správa od Mac Otakara, podľa ktorého Apple predstaví nový 9,7-palcový iPad Pro 2 už v priebehu budúceho týždňa.

Server MacRumors tvrdí, že niečo by malo byť predstavené medzi 20. a 24. marcom budúci týždeň a vzhľadom na nekonajúci sa event (Apple zvykne pozvánky posielať aspoň 10 dní dopredu) by to niečo mohol byť nový 9,7″ iPad Pro.

Nové iPady na 1. apríla?

Ohľadom 9,7“ modelu sa doteraz hovorilo skôr o akomsi budgetovom modeli za nižšiu cenu. Nahradiť v ponuke by ho totiž mala nová vlajková loď s 10,5” displejom. Je možné, že redizajnovaný model uvidíme až na neskoršom evente? Podľa DigiTimes je tablet vo výrobe ešte len od marca.

V takom prípade by Apple mohol jednoducho vydať nový 9,7“ iPad Pro potichu prostredníctvom tlačovej správy. Okrem novej generácie procesora totiž pri tomto modeli neočakávame výraznejšie zmeny. Podobne to spoločnosť spravila napríklad pri “znovu predstavení” iPadu 4 pred troma rokmi.

Okrem nových 9,7“ a 10,5” modelov očakávame aj refresh veľkého 12,9“ iPadu a do úvahy pripadá aj 7,9” iPad Mini.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.