V Spojených arabských emirátoch je Apple jednou z najlepších značiek

Spoločnosť Apple opäť porazila Samsung a získala tak jeho miesto ako jedna z najlepších značiek v Spojených arabských emirátoch. Apple sa usadil na treťom mieste. Samsung padol z tretieho miesta na štvrté. A jeho miesto teda drží zatiaľ Apple. Rebríček s názvom United Arab Emirates’ Annual BrandIndex Buzz Rankings, ktorý umiestnil Apple na tretie miesto vyšiel pred pár dňami a prekvapil množstvo ľudí.

Men are silhouetted against a video screen as they pose with Samsung Galaxy S3 and iPhone 4 smartphones in this photo illustration taken in the central Bosnian town of Zenica, May 17, 2013. REUTERS/Dado Ruvic (BOSNIA AND HERZEGOVINA - Tags: BUSINESS TELECOMS) - RTXZQ3W

Avšak tento rebríček neprekvapila užívateľov, ktorí sledovali rast obľúbenosti značky Apple v Spojených arabských emirátoch. Spoločnosť sa už v októbri nachádzala na prvom mieste v inom rebríčku s názvom “Top 10 Most Intimate Brands in the U.A.E”.

V roku 2015 Apple postavil v tejto lokalite prvé dve kamenné predajne Apple Store s neuveriteľnými 50,000 štvorcovými metrami. Jeden sa nachádza v Mall of the Emirates v Dubaji a druhý v Yas Mall v Abu Dhabi.

Zaujímavosťou je, že samotná značka Apple si drží tretie miesto ale priamy produkt, ktorým je iPhone sa drží až na 7 mieste.

apple-vs-samsung2

Celý rebríček United Arab Emirates’ Annual BrandIndex Buzz:

  1. Emirates
  2.  WhatsApp
  3.  Apple
  4. Samsung
  5.  Google
  6.  Facebook
  7.  iPhone
  8.  YouTube
  9.  Etihad Airways
  10.  Emaar

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.