Skupina The 1975 odohrá prvý živý koncert vysielaný cez Beats 1

Zdá sa, že Apple sa snaží rozšíriť záber exkluzívneho obsahu ponúkaného prostredníctvom svojho rádia Beats 1. Okrem programov od známych moderátorov a hudobníkov si poslucháči teraz budú môcť vypočuť aj prvý živý koncert.

Snapchatový účet Apple Music v uplynulých dňoch horlivo propaguje nadchádzajúci koncert skupiny The 1975, ktorý by sa mal konať 25. februára na bližšie nešpecifikovanej streche budovy v Los Angeles. Koncert, ktorý už potvrdila aj kapela na svojom Twitter účte, sponzoruje rádio Beats 1, ktoré by taktiež malo odvysielať jeho živý prenos.

beats1-the1975

Ten sa bude konať o deviatej ráno miestneho času (o šiestej poobede u nás). Zatiaľ však nie je jasné, či uvidíme okrem zvukového prenosu aj video stream. Apple má ostatne so streamovaním koncertov bohaté skúsenosti, spoločnosť totiž každý rok zvykla organizovať svoj vlastný iTunes festival, ktorý sa minulý rok premenoval na Apple Music festival. Okrem toho sa tiež podujali na tvorbe exkluzívneho obsahu ako napríklad na decembrovom dokumente z turné Taylor Swift.

Živé vysielanie Beats 1 je dostupné zadarmo pre každého s iOS zariadením, nainštalovaným iTunes, či aplikáciou pre Android.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.