Londýnsky Apple Music Festival odštartuje už 19. septembra

Apple už od roku 2007 pravidelne organizoval svoj hudobný iTunes Festival, ktorý každý september umožnil vyžrebovaným šťastlivcom zúčastniť sa jedného z tridsiatich koncertov v londýnskom The Roundhouse. Tento rok sme sa však zo strany Applu dočkali značnej zmeny ich hudobnej stratégie a služieb, preto niet divu, že tohtoročný festival dostal aj nový názov. Koncertná sála ostala od minulých ročníkov nezmenená, no namiesto programu počas celého mesiaca ako v minulosti, sa musíme uspokojiť len s desiatkou predstavení.

Apple Music Festival odštartuje 19. septembra a každý deň až do 28. septembra prinesie jeden koncert. Medzi headlinerov sú tento rok zatiaľ potvrdení Pharrell Williams, One Direction, Disclosure a Florence + The Machine, no v blízkej dobe bude zrejme oznámených aj zvyšných šesť interpretov. Predstavenia budú tradične streamované aj naživo, pozrieť si ich budete môcť priamo v Apple Music vo svojich iOS zariadeniach, iTunes na PC/Macu, či v dedikovanom kanáli na Apple TV. Záznam koncertov bude dostupný aj na pozretie neskôr a tešiť sa môžeme aj na exkluzívne zákulisné zábery a informácie, ktoré Apple plánuje zverejňovať na svojom špeciálnom Connect účte. Udalosti sa bude samozrejme venovať aj bezplatné Beats 1 rádio.

apple-music-festival2015-wide

Viac informácií, vrátane pripravených playlistov daných interpretov nájdete priamo na Apple Music. Ak máte náhodou trvalý pobyt vedený v Anglicku, na špeciálnych stránkach sa dokonca môžete zapojiť do losovania o lístky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.