Redukcia z Lightning na 3,5mm je jedným z najlacnejších doplnkov, aký kedy Apple vyrobil

Apple tento rok spravil naozaj ten krok, o ktorom sa už dlhšie hovorilo. Odstránil 3.5mm jack a na to, aby ste mohli na novom iPhone počúvať hudbu so svojimi doterajšími slúchadlami, budete potrebovať redukciu.

Našťastie sa však Apple rozhodol pribaliť kábel priamo do balenia iPhone 7 a iPhone 7 Plus, no zároveň umožňuje kúpiť si doplnok aj samostatne. A cena naozaj poteší, bola stanovená len na 9€ alebo 279 Kč. Jedná sa tak o jeden z najlacnejších doplnkov, ktorý kedy Apple vyrobil a začal predávať. Podobne lacným doplnkom boli napríklad pútka iPod touch Loop.

Spoločnosť okrem tohto doplnku zároveň do svojej ponuky zaradila slúchadlá EarPods s Lightning konektorom a ich cena taktiež poteší. Obzvlášť preto, že sa nijak zásadne nezmenila oproti pôvodnému modelu s 3,5mm jackom. Ten sa u nás začal predávať za cenu atakujúcu 40€, no časom sa usadila na 35€. V prípade vynovených EarPods s Lightning konektorom Apple zachoval cenu a tak ich predáva za 35€ alebo 899 Kč. V USA je však cena o niečo nižšia, len 29 dolárov.

earpods-with-lightning-connector

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.