Apple vydal aj novú radu obalov pre iPhone 7 a iPhone 7 Plus

Popri predstaví iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus nám spoločnosť Apple odhalila aj príslušenstvo k týmto novým zariadeniam vo forme obalov v nových jesenných farbách.

Dizajnované pre iPhone 7 s väčším výrezom pre kameru (vo verzii 7 Plus s výrezom pre obidve kamery), sú tieto nové obaly dostupné v silikónovej ale aj koženej verzii pre každé zariadenie. Silikónový obal, ktorý má cenu stanovenú na $35 (31,15€) pre iPhone 7 a $39 (34,71€) pre iPhone 7 Plus prichádza v deviatich nových farbách. A to vo farbe: Rúžový piesok (Pink Sand), Morská modrá (Sea Blue), Oceánska modrá (Ocean Blue), Kamenistá (Stone), Kakaová (Cocoa), Biela (White), Čierna (Black), Polnočná modrá (Midnight Blue) a Červená (PRODUCT Red).

siliconeiphone7case

leatheriphone7case

Kožené obaly s cenou $45 (40,50€) pre iPhone 7 a $49 (43,60€) pre iPhone 7 Plus prichádzajú taktiež v nových siedmych farbách. A to vo farbe: Morská modrá (Sea Blue), Búrkovo šedá (Storm Gray), Hnedá (Tan), Sedlovo hnedá (Saddle Brown), Polnočná modrá (Midnight Blue), Čierna (Black) a Červená (PRODUCT Red). Obaly pre iPhone 7 a 7 Plus sa zatiaľ nedajú zakúpiť, ale mali by byť v predpredaji už od zajtra, zároveň s predobjednávkami na dve spomenuté nové zariadenia. Tak aby zodpovedali farbám nových obalov, spoločnosť Apple aktualizovala aj svoju radu Smart Covers a obalov pre iPad. Ponúkané sú rovnaké farby v silikónovej verzii.

smartcovernewcolors

iPad Smart Covers a obaly pre iPad mini 4 a 9.7″ iPad Pro sú teraz dostupné v 16 rôznych farbách, v ktorých sa taktiež objavujú aj staršie odtiene z predošlých verzií obalov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.