Apple odporúča, aby ste si k Jet Black iPhone 7 dokúpili ochranný obal

Nová lesklá varianta Jet Black bola nepochybne tou najzaujímavejšou zmenou, ktorá sa dotkla designu iPhone 7. Telefóny vďaka nej vyzerajú naozaj prémiovo a svojim spôsobom reagujú na súčasný trend, kedy Samsung a iní výrobcovia prinášajú na svoje produkty lesk a krivky. 

Spoločnosť si je však vedomá aj toho, že Jet Black má svoje neduhy. Tým najväčším je, že je náchylnejší na poškriabanie. Ale to je už vlastnosť všetkého, čo sa leskne. Preto Apple na svojej stránke odporúča, aby ste si k Jet Black verzii telefónu dokúpili aj samostatný ochranný obal:

„Vysoko-lesklé prevedenie u nového iPhonu 7 jet black bolo dosiahnuté precíznou 9-krokovou anodizáciou a procesom leštenia. Jeho povrch je rovnako tvrdý ako u ostatných Apple produktov; vysoký lesk však môže časom vykazovať menšie odreniny. Ak vás tento problém znepokojuje, odporúčame vám používať ochranný obal, aby ste ochránili svoj iPhone,“ píše Apple na svojej stránke. Z toho sa dá prakticky vyvodiť, že Apple prenecháva zodpovednosť za stav zariadenia na zákazníkov a zrejme nebude vymieňať poškriabané telá za nové.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.