Facebook predstavil novú aplikáciu Events

Facebook predvčerom oznámil spustenie samostatnej iOS aplikácie, ktorá umožní užívateľom sociálnej siete priamy prístup k službe “Events” (Udalosti), ktorá ma podľa spoločnosti viac ako 100 miliónov aktívnych užívateľov denne.

“Dnes predstavujeme “Events” od Facebooku, novú aplikáciu dizajnovanú pre vyhľadávačov udalostí, ktorí si dajú záležať aby sa držali spolu s neďalekými udalosťami a boli s priateľmi, ktorí na udalosti sú. Ak rozmýšľate kde by ste sa mohli tento týždeň objaviť alebo len rozmýšľate čo sa deje vo vašom okolí, aplikácia Events je tu práve pre vás.”

unspecified-800x668

Aplikácia ponúka zoznam udalostí, ktoré sú vytvorené alebo sledované vašimi priateľmi na Facebooku, vrátane akýchkoľvek aktualizácií udalosti, na ktorých potvrdil užívateľ svoju účasť. Udalosti môžu byť vyhľadané na základe času, miesta a záujmu. Nadchádzajúce udalosti sa dajú vyhľadať pomocou interaktívnej mapy. Zoznam udalostí si môžete pozrieť pomocou prehľadu v kalendári. Tento kalendár je možné synchronizovať s existujúcim Google alebo iCloud kalendárom. Vďaka tomu bude jednoduchšie robiť si plány.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.