Android Wear je stále nekompatibilný s iPhone 7

Niekoľko populárnych Android Wear zariadení ako je Moto 360 a Fossil Q zostávajú podľa správ od The Verge stále nekompatibilné s iPhonom 7 a 7 Plus.

Majitelia chytrých hodiniek od Androidu boli schopný spárovať svoje zariadenia s iPhonom 5 alebo starším vďaka tomu, že Google pridal podporu pre iOS v auguste minulého roku. Bohužiaľ, podľa skúseností užívateľov z Android Wear fóra, sú zariadenia Moto 360 (2015), Moto 360 Sport, Tag Heuer Connected, Asus Zenwatch 2 a Fossil Q Founder neschopné udržania riadneho spojenia sa s iPhonom 7.

gsmarena_001

Mnoho týchto hodiniek sa zasekne pri párovacom procese. Apple nedávno opravil niektoré problémy s kompatibilitou medzi iOS 10 a Android Wear vydaním aktualizácie iOS 10.0.2. No problémy s niektorými špecifickými modelmi stále pretrvávajú. Google oznámil, že je o tomto probléme upovedomený a intenzívne pracuje na zistení príčiny problému a jeho oprave.

androidwearforios

Android Wear disponuje aj aplikáciou pre iOS, ktorá podporuje hlasové vyhľadávanie Google a taktiež zrkadlenie notifikácií z uzamknutej plochy iPhonu. Taktiež umožňuje užívateľom zariadení používať služby ako je napríklad Google Now a Google Fit.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.