Augustový pokrok: Apple Campus 2

Do plánovaného ukončenia prác na Apple Campus 2 ostávajú už iba štyri mesiace. Pokračujú však v stabilnom a kľudnom tempe.

Podľa novo zverejnených videí môžeme na záberoch dronov vidieť, že hlavná budova v tvare kruhu je takmer dokončená, a takisto aj mnohé okolité budovy. S tým, že sa celá stavba blíži k svojmu dokončeniu, začali už pracovníci v areáli pracovať na terénnych úpravách. Obrovské hromady hliny, ktoré sme na začiatkoch stavby Campusu mohli vidieť, pomaly miznú a využívajú sa na terénne úpravy projektu.

The Apple Campus 2 is seen under construction in Cupertino, California in this aerial photo taken April 6, 2016. REUTERS/Noah Berger - RTSE2KX

Apple Plánuje do Campusu nasadiť viac ako 7,000 stromov, ktoré sa budú skladať z 300 rozličných druhov (vrátane ovocných exemplárov). Steve Jobs si vo svojom Campuse predstavoval menšiu replikáciu niektorých častí kalifornských krajín, ktoré mal vo svojom okolí, keď bol ešte dieťa. Ich súčasťou boli aj rozľahlé ovocné sady.

ac2 plan

Spolu s 80% zelene bude Campus disponovať aj zamestnaneckým vybavením ako sú bežecké a cyklistické chodníky a taktiež aj basketbalový a tenisový kurt. Apple naplánoval úplne dokončenie Campusu na koniec roku 2016 a sťahovanie zamestnancov do novej budovy na začiatok roku 2017. Uvidíme, či spoločnosť svoje plány dodrží.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.