Apple zaznamenáva rapídny pokrok s Apple Campus 2

Plány Apple dokončiť svoj projekt s názvom Apple Campus 2 do konca roku 2016 dávajú spoločnosti ešte 5 mesiacov na dokončenie stavby a prác s tým spojených.

An overview of a rendering of Apple's proposed new campus. The plan will go up for a final vote before the Cupertino City Council on Oct. 15. The rendering was photographed at an Apple's office located at the proposed new campus site on Oct. 10, 2013 in Cupertino. (Dai Sugano/Bay Area News Group)
Keďže sa nezastaviteľne blíži deadline projektu, práce na tejto stavbe pokračujú rapídnym tempom. To všetko môžeme vidieť vo videu v júnovej aktualizácii zdieľanej pilotom dronov Duncanom Sinfieldom. Sinfieldove júnové video nám ponúka kompletný prehlaď rôznych budov, ktoré sa v kampuse dokončujú spolu s detailmi postupu prác oproti predošlému mesiacu. Postupne sa pridávajú solárne panely a HVAC na strechy hlavných budov v tvare prsteňa a solárne panely na poschodovej garáži sú takmer hotové.

Ťažká technika, ktorá pomôže spoločnosti Apple začať s upratovacími prácami už bola dopravená do kampusu, takže by sme onedlho mohli vidieť ako z oblasti miznú veľké kopy hliny a budú rovnomerne roznesené po ploche. Táto hlina by mala napomáhať viac ako 7,000 stromom a ďalšej flóre  kde sú zaradené aj citrónové stromy.

Druhé video s dronom od Matthew Robertsa nám ukazuje takmer dokončené R&D zariadenie, ktoré sa nachádza na Tantau avenue a taktiež nám poskytuje bližší pohlaď na 1000,000 štorcových metrov fitness centra, ktoré bude dostupné pre zamestnancov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.