Apple pripravuje redesign iCloud Photos aplikácie

Aj keď to posledný rok vyzerá všelijako, Apple vylepšuje mnohé svoje produkty, či už hardvérové alebo softvérové. Najnovšie testuje redesign webovej aplikácie Photos, ktorá je v súčasnosti priamou kópiou iOS verzie.

Na web a počítačový monitor sa však také rozhranie nehodí a preto Apple chce, aby sa webová aplikácia Photos viac podobala na tú, ktorú nájdeme v macOS Sierra. Redesign zahŕňa novú bočnú lištu pre rýchlejšiu navigáciu, takže nie je problém sa navigovať medzi albumami. Tento redesign je dnes dostupný len na stránke iCloud Beta, kde môžu vývojári testovať plánované novinky. Určite ide o príjemný posun vpred oproti terajšej verzii, kde sa albumy nachádzajú navrchu obrazovky. Je tiež treba pripomenúť, že najnovší update webových Photos nepridáva žiadne nové funkcie ako Faces alebo Memories, ale ide len o redesign.

icloud-website-update-800x513

komentáre
  1. no oni by mali urobit redign celeho cloudu, lebo je nepouzitelny.
    notes nepouzitelne na webe, remindre nepouzitelne, drive nepouzitelny … :(

    0
    0
  2. Photos je nepoužiteľné aj pre moje amtérske potreby. To už zrušené iPhoto (nehovoriac o zrušenom Aperture) ponúka lepšie možnosti úpravy fotiek a tak stále márne čakám, kedy bude Photos aspoň na jeho úrovni. Apple zrejme smeruje od profesionálov a nadšencov k vypatlaným snobom, čo majú ich “próódakts” akurát tak na pretŕčanie.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.