Apple eventy v roku 2016: kedy ich môžeme očakávať?

Čaká nás ďalší vzrušujúci rok 2016 v podaní Applu. Tešíme sa na nový iPhone 7, Apple Watch 2 alebo na nové iPady a aktualizované MacBooky, ale kedy budú predstavené?

V súčasnej dobe nie je nič isté a Apple nezverejnil žiadne konkrétne termíny na nadchádzajúce udalosti. Všeobecne platí, že pozvánky na prezentácie sú novinárom a vývojárom posielané približne týždeň pred uskutočnením. Avšak vzhľadom k udalostiam z posledných rokov môžeme predpokladať približné dátumy konania. Samozrejme ich berte s určitou dávkou rezervy, ide len o prognózy redakcie, ktoré sú ale celkom pravdepodobné.

Jar

Minulý rok sa konalo prvýkrát od roku 2012 podujatie v marci. V stredobode pozornosti boli Apple Watch, nový MacBook a aktualizované verzie 13 palcového notebooku MacBook Pro s Retinou. A čo môžeme očakávať v roku 2016? Existuje niekoľko indícií, že predstavené by mohli byť nové hodinky Apple Watch 2, iPad Air 3 s hardvérom iPadu Pro a nový iPhone so 4 – palcovým displejom (založený na iPhone 5s alebo 6). A dátum konania? Minulý rok sa konalo podujatie 9.marca (pondelok).

  • Preto je náš typ: 7.marca 2016 (pondelok).podujatia marec

Leto: Apple WWDC

Každý rok musíme počítať s WWDC (Worldwide Developers Conference). Na tejto konferencii sa stretávajú tisícky vývojárov, ktorým Apple predstavuje nové verzie svojich operačných systémov – OS X (Mac), iOS (iPhone a iPad) watchOS (Apple Watch) a tvOS (Apple TV). Predstavené by mali byť OS X 10.12, iOS 10, watchOS 3 a tvOS 10.

Ale kedy? Začiatkom júna sa táto konferencia koná od roku 2007. Ako sme vás už informovali, server MacRumors prišiel so správou že tohtoročná WWDC by mala začať 13.júna.

  • Preto je aj náš typ 13. júna 2016 (pondelok).podujatia jun

Jeseň

Nové iPhony (predtým iPody) predstavuje Apple pravidelne začiatkom septembra. Preto ani rok 2016 by nemal byť výnimkou a
svetlo sveta by mal uzrieť nový iPhone, ale pravdepodobne nové iPody už neuvidíme. Minulý rok sa konalo na jeseň ešte jedno podujatie, na ktorom bol predstavený iPad Pro a nová generácia Apple TV.

  • Náš typ je 6.september 2016 (utorok).

podujatia september

Apropo: Minulý rok Apple predstavil menšie produkty aj bez špeciálneho podujatia. Ide hlavné o rôzne periférne zariadenia ako Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 alebo novú klávesnicu Magic Keyboard.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.