Apple otvára nové iOS App Development centrá

Apple prehlásil, že bude otvárať prvé iOS App Development Center v Európe v Naples, Taliansko. V budúcnosti očakáva, že tento program rozšíri aj do iných krajín.  Toto centrum bude študentom poskytovať špecializované osnovy, aby sa naučili praktické skúsenosti a trénovali sa v iOS developingu.  Taktiež sa Apple rozhodol, že nájde developerov žijúcich v Taliansku a zvolá ich aby vytvorili dodatočné príležitosti pre študentov.

apple_developer_wallpaper

CEO Apple Tim Cook oznámil, že ekosystém spoločnosti teraz podporuje 1,4 milióna pracovných pozícií v Európe, vrátane 1,2 milióna pozícií, ktoré sa pripisujú ekosystému iOS aplikácií. V Taliansku je v spojitosti s App Store prepojených viac ako 750,000 pracovných pozícií.

hello_world

Apple iba počas sviatkov zaznamenal strhujúcich $1,1 bilióna predaných aplikácií v App Store. Štedrý večer a Nový rok získali rekord v predajoch za jeden deň, kedy sa predali aplikácie v celkovej sume 144 miliónov dolárov.  Od dňa kedy je App Store na trhu, Apple zaplatil Európskym developerom viac ako 10,2 bilióna eur.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.