Dropbox a Adobe Acrobat Reader pre iOS prichádzajú s updatom, ktorý zjednoduší prácu s PDF

Spolupráca medzi Dropbox a Adobe vyústila do updatov pre oficiálne aplikácie Dropbox a Adobe Reader. Zjednodušili tým užívateľom prístup a úpravu ich PDF dokumentov uložených na Cloude.

Najnovšie verzie aplikácií Dropbox a Adobe Acrobat Reader robia prácu s PDF v Dropboxe jednoduchšiu tým, že ponúkajú úpravu, ukladanie a synchronizáciu medzi aplikáciami. Užívatelia môžu priložiť komentáre ku PDFkám uloženým v Dropboxe cez iPhone alebo iPad.

Keď užívateľ otvorí PDF z Dropboxu, môže zvoliť možnosť “Upraviť” a potom pracovať s dokumentom v aplikácií Adobe Reader. Všetky zmeny v dokumente sa hneď uložia na Dropbox.

V novej aplikácií Adobe Acrobat Reader, užívatelia môžu priamo nájsť dokumenty, ktoré majú uložené na Dropboxe. Zmeny v dokumentoch sa potom uložia na účet Dropboxu, s ktorým je spárovaný.

Táto spolupráca medzi Dropboxom a Adobe je zatiaľ excluzívna len pre iOS mobilné zariadenia. Dropbox v pondelok vyhlásil, že podobná spolupráca pre Android príde budúci rok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.