Počet predobjednávok iPhonov 6 prekonal doterajšie rekordy

Napriek predpovediam skeptikov sa Apple stále darí prekonávať svoje vlastné rekordy v predajnosti. iPhone 6 ešte ani len nie je v predaji a už sa mu podarilo prekonať svojich predchodcov v počte predobjednávok, ktoré stihli používatelia vytvoriť po ich spustení. Konkrétne číslo zatiaľ nebolo zverejnené, no Apple aj AT&T potvrdili, že cez noc po spustení predobjednávok vytvorili zákazníci rekordný počet predobjednávok. Hravo tak prekonali iPhone 5s aj iPhone 5. To všetko napriek tomu, že spustenie predobjednávok bolo nanešťastie sprevádzané preťažením stránok Apple a mobilných operátorov. Čas doručenia je už v súčasnosti v prípade iPhonu 6 7 až 10 dní, v prípade iPhonu 6 Plus 3 až 4 týždne.

Nie je pri tom zrejmé, či je dlhší čas doručenia iPhonu 6 Plus vyplýva z väčšieho záujmu alebo z obmedzenejších zásob a náročnejšej výroby. Zákazníci, ktorí si iPhone 6 predobjednali medzi prvými, ho dostanú už v piatok 19. septembra, keď sa predaj spustí aj v kamenných predajniach. Oficiálny dátum spustenia predaja u nás stále nepoznáme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.