iOS 4 a problémy s Bluetooth headsetmi

Minimálne v médiách momentálne prežíva Apple ťažké obdobie. Predaje iPhonov 4 síce prevyšujú všetky očakávania, no titulky vplyvných internetových stránok a časopisov patria problémom, ktoré najnovšia generácia telefónu od Apple má. Najvýraznejším je samozrejme systém antén, objavili sa aj problémy s Proximity senzorom a najnovšie aj s Bluetooth headsetmi.

Po pripojení Bluetooth slúchadla k akémukoľvek iOS 4 zariadeniu hlásia používatelia veľmi nízku kvalitu zvuku pri telefonovaní, ktoré znie, ako keby bol hovoriaci v tuneli alebo ďaleko od telefónu. Dobrou správou je, že táto chyba je určite len softvérová, keďže sa prejavila aj na starších iOS zariadeniach, nejde teda o ďalší problém iPhonu 4, ale najnovšieho softvéru – iOS 4. Okrem Bluetooth headsetov sa chyba týka aj iných zariadení pripojených cez Bluetooth ako napríklad reproduktory alebo príslušenstvo v aute. Známe sú taktiež problémy s Bluetooth pripojením iOS 4 zariadení k systémom automobilov Mercedes-Benz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.