Pages alternativa na Mac

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Pages alternativa na Mac

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #104382
    Gren093
    Účastník (Participant)

    Caute,

    Ake su vase najoblubenejsie Pages alternativy ? Hladam nieco co ma viac funckii a co by mohlo aj istou formou komunikovat s iOS (napriklad na quick edit dokumentu).

    #402106
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Jedine potom MS Office.

    #402112
    Gren093
    Účastník (Participant)

    Myslim si ze som tento problem vyriesil. Nakolko nedam na Pages 09 dopustit (na profesionalnu pracu), musel som vymysliet sposob ako mozem taketo dokumenty aj mierne editovat na iOS. Najprv ulozim dokument v Pages 09 ako .doc a poslem to cez dropbox na MS Word kde ho nasledne sice musim skonvertovat do docx ale spetne ked ho poslem cez email do Pages 09 tak funguje. Pre niekoho zdlhava cesta ale ja si tu namahu dam, sice word zobrazuje niektore prvky inak ako pages a naopak, na ten jedoduchy text edit to funguje.

    #402115
    joer
    Účastník (Participant)

    Preco tak zlozito, Pages predsa umoznuju editovat cez iCloud, Mac-ipad, Iphone, zdielat dokumenty. Jednoducho robim na Macu, automaticky cestou do skoly, prace otvorim v iPAde pages a pokracujem, pridem do prace, zapnem Mac a pokracujem co som mal s editovane na iPade v autobuse, doma.

    #402117
    Gren093
    Účastník (Participant)

    Predpokladam ze si hovoril o Pages 13′. Podla mna tato nova verzia je totalne nepouzitelna a nekomfortna na zlozitejsiu pracu, a teda ju pouzivam na jednoduche texty.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.