žiadna sieť

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software žiadna sieť

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 78 )
  • Autor
    Príspevky
  • #81222
    jaaaaaaaa
    Účastník (Participant)

    po nainštalovani iOS5 a jailbrake cez redsn0W nemam sieť …
    vie mi niekto poradiť ?????

    #285575
    renecek
    Účastník (Participant)

    obnovit nastavenia siete si skusal?

    #285578
    raul
    Moderátor

    hmm.. daj prec jailbreak, ci pojde. Ak hej, skus urobit JB znovu. Ak nie, tak je inde problem.. Potom uvidime. Ale asi to bude JB.

    #285582
    norfa10
    Účastník (Participant)

    určite máš baseband 5.16.05 na to jailbreka nikdy nevyjde ij a to tak mám :) ostáva ti upgradnúť baseband na 6.15.00 nič iné

    #285588
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

    On hovori o jailbreaku nie unlocku. Prosim ta norfa10 uz sa konecne nauc rozdiel medzi jailbreakom a unlockom. V teme, v ktorej si ziadal o pomoc s JB Ti to bolo vysvetlene minimalne 4-krat. Ked si taky sprosty, ze takuto zakladnu vec nepochopis ani na 4 krat, tak sem nelez a nehraj sa tu na niejakeho mudrca, lebo ma chytaju zachvaty, uz len ked vidim Tvoje meno. Tak sa to uz konecne nauc, za pochopenie dakujem :)

    #285590
    jaaaaaaaa
    Účastník (Participant)

    skusim co pise norfa10, ale … čítam na jednom US webe že možem prísť o GPS !!!! je to tak ?

    #285595
    norfa10
    Účastník (Participant)

    veď hej nainštaluješ jailbreak ale proste nenabehne simka lebo 5.16.05 baseband nieje zrobený jailbreak ty si retardovaný ani nevieš o čom sa bavíme

    #285596
    norfa10
    Účastník (Participant)

    proste jailbreka nebol nikdy a ani nebude urobený na 5.16.05 baseband preto treba ostatné basebandy alebo najnovší 6.15.00 tak ja os mto neskúšal ale vyškúšam to a keď tak bacup ti pomôže neboj sa :)

    #285597
    raul
    Moderátor

    norfa, ty si talent. Velmi talentovany talent. Taky zrobeny talent ty si. Ale talentovane zrobeny talent. Teba myslim, norfa – talent :)

    http://jailbreak-me.info/

    #285598
    jaaaaaaaa
    Účastník (Participant)

    nie som retardovaný, iPhone mam 3 mesiace, je to fayn telefon, ale tieto softsračky ma seru. Normalne som si kupil phone a teraz tu mam Jailbrake, unlock, a nejaky basebend, každý ma 30 verzií a ja mám vždy tie najhoršie. Robím to celý deň a stále nič. Jediný výsledok že som prišiel o kontakty. Ale nevzdávam. Aj vdaka vam

    #285599
    jaaaaaaaa
    Účastník (Participant)

    raul … hm, no, mohol to napisat aj citlivejšie ale je pravda že je asi jediný čo trafil iPhone po hlavičke …

    #285600
    raul
    Moderátor

    jaaa:

    ak mas zablokovany mobil napr. na nejakeho operatora, potrebujes unlock.
    Aby si mohol spravit unlock, potrebujes jailbreak. Niekedy sa vsak ten unlock spravit neda. To vsak neznamena, ze sa neda spravit JB. Len ti to bude na nic.

    Ale ak mobil blokovany nemas, je ti jedno, ci sa da alebo neda spravit unlock, lebo ti staci JB. A ten ked sa da, tak si ho spravis :)

    Nahadz si sem udaje a budes vediet vsetko :)
    http://sk.jailbreak-me.info/

    #285601
    norfa10
    Účastník (Participant)

    @jaaaaaaaa nie na teba som hovoril že si retard :) proti tebe nič nemám :)

    #285603
    norfa10
    Účastník (Participant)

    no veď o tom kecám stále a furt ten paradox hovori na mna ze nic neviem pritom on nevie ani 10% … a raul co hovoris na downgrade na 4.2.1 a s tým update na baseband 6.15.00 a potom upgrade na 5ku vtedy to už pôjde videl sm to ale vraj vypíše chybu pri downgrade ako zvykne no … len neviem nikdy som ho nerobil či sa dá odstrániť tá chyba …

    #285605
    jaaaaaaaa
    Účastník (Participant)

    no a som tam kde som bol :D

    #285607
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

    norfa10 :
    Ja sa Ti nenadavam, tak sa nenadavaj ani Ty mne. Svedci to len o Tvojej inteligencii. Na baseband je unlock nie jailbreak. Jailbreak je otvorenie suboroveho systemu, povoluje instalovat nepodpisane aplikacie a umoznuje modifikaciu systemu. Zablokovany telefon ma upraveny baseband, ktory ktory kontroluje, ci je vlozena SIM karta od operatora, na ktoreho je telefon blokovany, ak ano, tak povoli pripojenie k sieti. Unlock vyuziva chybu v basebande, aby ho “oklamal” a aby baseband schvalil pripojenie k sieti. Ty hore pises, ze na baseband 5.16.05 nebol urobeny jailbreak. Na baseband sa nerobi jailbreak, ale unlock !! Myslim, ze z Tvojich sprav vyznie, kto je tu retard (ako si ma nazval). Pisal si, ze hovorim na Teba, ze nic nevies. Nehovorim to len ja, ale i viacerí. Este jedna rada na záver : ten, kto sa nadava do retardov a sam nie je nic viac je pre mna najväcsi uboziak. Nabuduce si skus uznat chybu a poprosit o vysvetlenie (s radostou Ti pomôzem) a nie nadavat druhym a hrat sa na dokonaleho ;)

    #285608
    jaaaaaaaa
    Účastník (Participant)

    chalani, je niekto v Bratislave kto by mi priamo pomohol ? par eur ma nezabije … thx

    #285610
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

    A co konkretne potrebujes : jailbreak, alebo aj unlock ?

    #285613
    Anonymný
    Neaktívny

    ja sa do toho teda nevyznam ale z tychto sprav mi pride ako retard paradox a nie norfa. este aj pise ako retard – semtam s diakritikou semtam bez a velke pismena pri osloveni(evidentne nevie, v akych pripadoch sa toto zdvorile oslovenie pouziva a v akych nie), co tu na fore posobi dost smiesne.

    #285617
    raul
    Moderátor

    HTR: nebavme sa o slove retard, dokonca ani o stylizacii ci interpunkcii. Jednoducho norfa pojmom jailbreak, unlock, baseband a mozno ani iPhone nerozumie. Aj ja, mnohi ini a aj paradox (a naozaj nterpunkcia nie je dolezita) sme mu to vysvetlovali v tejto i v inej teme.

    Norfa: nechcem na teba utocit, ale prosim, neutoc ani ty na inych… Skus sa zamysliet, ci uz problematike rozumies. Ak nie, pytaj sa, googli, uc sa. A budes rozumiet. Ale nadavanim nevyriesis nic, iba seba zosmiesnis….

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 78 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.