Podla mna sa oplati pockat az na dalsiu generaciu, lebo aj tak bude iba par appiek na to prisposobenych a so zvyskom na zaciatok budu iba starosti. Hlavne by mohli laskavo vyplut konecne Aperture 4, tam uz maju meskanie!
No uvidím, zrejme to spravím tak, že si počkám na nejaké skoršie recenzie a podľa toho sa rozhodnem. Však keď si kúpim taký notebook tak budem od toho očakávať, že vydrží výkonovo ešte zopár rokov a tie appky myslím, že budú skorej optimalizované :)
Záleží od situácie, pokiaľ má niekto v pláne Maca kúpiť tieto mesiace tak sa to jednoznačne oplatí. Samozrejme, začiatky sú rôzne, to bolo aj s OS X Lion-om… Ale niektoré aplikácie už plánujú updatovať, napr. aj spomínaný Aperture, práve pre RETINA display.
ja som celkom sklamany.. cakal som, ze ta retina uz bude uz na 13″ macbooku za nezmenenu alebo o troska vacsiu cenu, aby som si ho takto pred vysokou skolou mohol dovolit.. ale 2200 dolarov na ten 15″ nenahrabem, ani keby som sa pokrajal :D :D
ale podla mna to neuspech ako prvy air nebude.. :-)
Ja som sklamaný úplne veľmi som očakával nový vylepšený iMac a nič. Ten novy MB s retinou je super ale aj ta cena je dosť. No nič WWDC 2012 nedopadla podla mojich predstáv.