Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › WWDC 2012
Nasiel som vseliakych, ktori to registruju, ale netusim aki su seriozni, proste nedoverujem :/
zero0x: ked napr. prasknes display, tak si budes moct pripravit 500€ na novy. Je to smutne.
inac, tesil som sa na nejake zasadne vylepsenia 13” MBP, ale som aj rad ze sa nic zasadne neudialo, aspon si v pokoji mozem uzivat moj mid 2009. Aj ked skoda tej funkcie PowerNap, ta by sa mi velmi pozdavala.
a dufam ze na iOS6 budu mat tie nove mapy aspon take pokrytie ako Google mapy, lebo od tych som dost zavisly.
ved powerNap sa tyka noveho OS, nie novych modelov hardwaru. na 13” mbp mid 2009 novy OS das a budes mat aj powernap.
PowerNap podla toho co som ja videl bude len na MBP Retina a novych Airoch
presne tak. Len na novom retina MBP a druhej (a vyssej) generacii Air
http://www.apple.com/osx/apps/all.html#ical
ten vzhlad myslia vážne?
a čo je na tom vzhľade zlé?
Zatiaľ najkrajšie vyzerajúci OS aký som videl.
nuž ten kalendar, kontakty a photobooth
Podľa mňa to vyzerá krásne, presne vieš čo máš zapnuté, priblížilo sa to iOS a kalendár pôsobí viac ako papierový kalendár, address book je priehľadný a vyzerá ako slovníček s kontaktmi, photobooth vyzerá ako photobooth, nie ako okno s webkamerou s GUI hodnom windowsu 98. Mňa tieto zmeny vzhľadu na Lione veľmi potešili a systém sa tak prispôsobil systému iOS a zároveň odlíšil ešte viac od windowsu napríklad. Takéto detaily ho robia ešte výnimočnejším a prirodzenejším k intuitívnemu používaniu. Takto aj malé dieťa vidí nie len tabuľku s textom, ale skutočne kalendár a prečo?,. pretože je to prirodzené, jednoduché a o to ide. Takže podľa mňa je to zmena k lepšiemu :)
Ale niesi sám, veľa ľuďom to prekážalo už na Lione, vzhľad je rovnaký aj na Lione.
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!