Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › WWDC 2012
Zdravím,
no tak aké sú vaše názory? Mna riadne uchvátila nová 15ka a uvažujem, že predám stolové PC a kúpim si tú 15 :)
HDMI v macbooku? Jobs sa v hrobe obracia a koniec sveta sa blizi!! :)
Aj ja sa čudujem nad HDMI.
Inak iba dúfam že bude možný upgrade z SL na ten Moutain Lion!
Sakra kde je MBP 13″???
je tam aj MBP 13″, ale ten nema retinu http://c3444547.r47.cf0.rackcdn.com/wwdc-2012_068.jpg
Takze ma akurat novy design, grafiku a proc.
design je pri 13″ ten isty..
MBP 15,4 s RETINA displayom je fakt skvelá mašinka… Som milo prekvapený…
Podla mna sa oplati pockat az na dalsiu generaciu, lebo aj tak bude iba par appiek na to prisposobenych a so zvyskom na zaciatok budu iba starosti. Hlavne by mohli laskavo vyplut konecne Aperture 4, tam uz maju meskanie!
No uvidím, zrejme to spravím tak, že si počkám na nejaké skoršie recenzie a podľa toho sa rozhodnem. Však keď si kúpim taký notebook tak budem od toho očakávať, že vydrží výkonovo ešte zopár rokov a tie appky myslím, že budú skorej optimalizované :)
Záleží od situácie, pokiaľ má niekto v pláne Maca kúpiť tieto mesiace tak sa to jednoznačne oplatí. Samozrejme, začiatky sú rôzne, to bolo aj s OS X Lion-om… Ale niektoré aplikácie už plánujú updatovať, napr. aj spomínaný Aperture, práve pre RETINA display.
ja som celkom sklamany.. cakal som, ze ta retina uz bude uz na 13″ macbooku za nezmenenu alebo o troska vacsiu cenu, aby som si ho takto pred vysokou skolou mohol dovolit.. ale 2200 dolarov na ten 15″ nenahrabem, ani keby som sa pokrajal :D :D
ale podla mna to neuspech ako prvy air nebude.. :-)
Steve je pod kytickami a hen, uz je v iOS „don’t disturb“ funkcia :)))
Ja som sklamaný úplne veľmi som očakával nový vylepšený iMac a nič. Ten novy MB s retinou je super ale aj ta cena je dosť. No nič WWDC 2012 nedopadla podla mojich predstáv.
iMac update mozu este odprezentovat do konca tyzdna, ved wwdc trva do 15.
všetci len na niečo čakáte :)
apple .com je uz pomaly back online
Updatovany Mac Pro je na store http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_pro
Takze na 13″ modeloch sa nezmenilo nic? :D
dobre chapem ze uz nieje 17″ MB Pro ?