- Toto téma obsahuje 215 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › WWDC 2011
za mesiac
jul 2011
mamvtrubke: tomu ver, po skuskach to rozbalujeme :D
Preco mam ten blby pocit, ze iclou bude fungovat iba v iPhoto a absolutne takto odpalia Aperture? :(
efko :ste developers ?
ruidos: som developer aj mamvtrubke developuje a kludne mi tykaj ;)
Paci sa mi novy on/off button na ios5 http://cl.ly/0K2n0j0i342c2D3u2W3w
mala zavisť. ale chlopi ked to rozbehnete mohli by ste do tohoto vlakna posuvat info pre nas co budeme mat moznost to skusit az na jesen :-) teda ak budete mat cas :-)
No ja by som rad vedel ci bude na iPod touch 3G stale plne kompatiblny nie ako iPod touch 2G s iOS 4
takze iCloud zapnutim v iOS5 cize to si pockame a neviem ci to ma az taky zmysel iTunes pre nas neplati a tych fotiek tak nemam vela a dokument si upravim na Macu .. ale co je to zadarmo
maiob 5Gb na maily :D
Julien:pisali ze bude
iCloud s iTunesom on Cloud hrozne zrusil Google Music :D :D :D 5gb na mail miesto, netyka sa to vsak hudby a fotiek :) nativne v iOS 5 :) paradicka
Ruidos: dam dam :)
Maiob: z ebayu kup itunes gift card a kupuj hudbu na US alebo GER store ;)
a na zalohu iPhone ;) a na apps ked uz tak
mozem si aktualizovat ipad este v zaruke na ios 5 ?
To by bolo super keby ste vy ako developeri mohli posunúť nejaké tie screenshoty keď to budete testovať.
A neviete či si nebudem vedieť nainštalovať iOS5 aj keď nie som developer. Myslím či sa to nejak nebude dať obísť.
suhlas. efko vazne ! ved dnes uz budete na iOS5
a je to tu porovnanie hudby 25USD :) a zo zakupeneho CD ked si to ripnem do Macu a na iTunes bude lepsia kvalita nahodou tak to si musim zaplatit? ved CD mam zakupene toto mi volako nesedi
developer.apple.com je down :)
no z toho icloudu vobec nemam dobry pocit. uz dost som nadaval, ked zmenili kalendar v mobileme, na tu sracku, co je teraz, ale toto je celkom jasny impulz, ze aperture necham ladom a prechadzam na lightroom
efko a čo také si už vydevelopoval doteraz napr. ? :D