Vypral som svoj Ipod 6.generacie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vypral som svoj Ipod 6.generacie

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 21 až 37 (z celkového počtu 37 )
  • Autor
    yurayko
    Účastník (Participant)

bud rad, ze to dopadlo taq ako to dopadlo ;)

johny5223
    Účastník (Participant)

.

Adrian91
    Účastník (Participant)

mne vcera vyprala mama ipod shuffle. najpr isiel ako isiel chrcal. potom ked som ho pripojil k macbooku pisalo ze mam spravit restore, ale vyhodilo mi to nejaky error

M.V.
    Účastník (Participant)

nový hit prať iPody?

johny5223
    Účastník (Participant)

nepozerate reklamy? dnesne prasky su strne aj na ipody :D len neprat na 90°

Adrian91
    Účastník (Participant)

Viem este nejak zachrnit iPod ked mi pise toto:?
    http://img593.imageshack.us/img593/7343/snmokobrazovky20101123n.png

Ked dam restore opat mi toto vypisuje. A v iTunes mi nezobrazuje zložku Music, iba Summary

EDIT: takto to vyzera ked ho pripojim k iTunes: http://img713.imageshack.us/img713/7343/snmokobrazovky20101123n.png

poper
    Účastník (Participant)

klikni restore

Adrian91
    Účastník (Participant)
    Sauron3
    Účastník (Participant)

a to si ho ani neosušil hneď si ho zapínal keď ste ho vybrali von z práčky?

pablos
    Účastník (Participant)

Ved nove iPody Shuffle a Nano su prezentovane ako vyborne doplnky k obleceniu, tak by mali pochopitelne zvladat aj vypratie :D

risototh
    Účastník (Participant)

Ja by som pred tym vysusenim skor doporucoval ho este poriadne niekolko krat vyprat v destilovanej (nie z vodovodu) vode, aby sa z neho vyplavili vsetky zbytky prasku a az potom ho nechal pomaly vysusit. Inak to moze (a urcite zacne) pomaly reagovat s komponenatmi vo vnutri. A o tom, ze ten bordel medzi displejom a tou kapacitnou plochou bez tohto preplachnutia asi sam od seba nezmizne.
    Je to vseobecna prax, kd vam nejaka elektronika padne do vody, tak ju co najskor odpojit od napajania (vybrat baterky) a supnut do kybla s destilovanou vodou. Je tam mensia sanca korozie ako v pristroji, ktory bol v nie zrovna neutralnej vode a susi sa potom na vzduchu. Vsetok ten sajrajt pri odparovani vody nabera na koncentracii, na to by sa nemalo zabudat.
    Takze podla mna vytiahnut to z pracky a hned to ususit bola blbost.

violet
    Účastník (Participant)

Ahojte.

Ja som tiez v sobotu vyprala svoj Ipod :(. Skusala som zohnat nejaky servis na opravu, ale vsade mi „odbornici“ povedali, ze ho mam vyhodit, ani sa na neho nepozreli ani nic. Precitala som si celu vasu diskusiu. Teraz podla instrukcii ho nechavam preschnut. Este som ho ani nezapinala a rozoberat ho, to si uz vobec netrufam. Vyprala som ho aj so sluchatkami a kablom, kt. sa napaja k PC, tie funguju, tak som zvedava, či sa odpari voda a bude bežať aj Ipod. Zaskočil ma ale prispevok „risototh“, to važne ho mam ešte raz namočiť do destilovanej vody? Preboha :(. Už teraz mam šedive vlasy….

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

Ja osobne by som ho nechal poriadne vysušiť. Najprv jemne vyfénoval a potom nechal schnúť aspoň 24h. Potom by som skúsil zapnúť.

Hurfo
    Účastník (Participant)

Ked sa nieco vyperie a nieje vodotesne tak to bez rozobratia neuschne za 24 hodin. Odporucam minimalne tyzden nechat lezat na radiatore a pripadne pouzit savy papier na to a potom uz len cakat.

Io (:
    Účastník (Participant)

Do ryže ho hod a nejak ho tam dva tri dni a ak ti nepojde tak asi do opravy je zbytocne :( on je strasne malinky a vsetko ma poskladane do jednej logic board..si mozes rovno novy ipod kupit

violet
    Účastník (Participant)

V ryzi je nalozeny od vcera. Skusim ho teda ja prefenovat trosku, ale zatial to vyzera dost zle. Uvidime, ci ho zapnem tak o 3 dni. Nervy mam z toho riadne.

violet
    Účastník (Participant)

… a dakujem vsetkym za rady, samozrejme.

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 21 až 37 (z celkového počtu 37 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.