Pomoc: TracoComputers.sk iMac 27 late 2012 Intel i5 3,2GHz

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Pomoc: TracoComputers.sk iMac 27 late 2012 Intel i5 3,2GHz

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 129 )
  • Autor
    mylanko
    Účastník (Participant)

Ja som do toho mojho dal vsetko co sa dalo dat a mate sa na co tesit :) Prisiel mi okolo 20. januara cca 6 tyzdnov po objednavke (dodacia doba bola 4-6 tyzdnov). Objednavka mala skoro 5 tyzdnov stav „Processing order“, co v podstate znamena, ze sa s nim celu dobu nic nerobilo. Nakoniec tam naskocilo „Send to manufacturing“ a po tyzdni bol doma. Vyroba trvala cca 2-3 dni a potom sa stav zmenil na „Prepared for shipment“ a nakoniec „Shipped“. iMacy neboli dlho aktualizovane, tak je jasne, ze teraz je po nich velky dopyt a dodavky su na tom teraz o nieco horsie ako inokedy.

Stroj je to fakt super, len ma trosku zaskocilo, ze 3TB Fusion neumoznuje instalovat Windows (pravdepodobne kym nevyjde 10.8.3.) cez Boot Camp. Windows mi nastastie vobec nechyba, ale po 5 rokoch by som si aj nieco zadrtil :D Infraport pre Remote tam mohli tiez nechat.

bakosmi
    Účastník (Participant)

super, diky za info, uprostred mojho 3-5 cakania apple predlzil dobu na 5-8 :-) to si ale objednaval z apple store nie? ci v tracu?

mynick
    Účastník (Participant)

na oficialnom apple shope vcera naskocilo dodanie vsetkych modelov do tyzdna, takze to vyzera tak, ze sa to s dodavkami zlepsuje :)

mylanko
    Účastník (Participant)

Bral som ho priamo cez slovenskeho distributora.

bakosmi
    Účastník (Participant)

a dali ti cislo objednavky od apple?

mylanko
    Účastník (Participant)

v podstate nieco take :)

Doja
    Účastník (Participant)

Ja som si ho objednal z Traco a nič som nedostal aby som si pozrel akom je stave ale čo sa mi páči je že už salto rozbehlo tak si myslím že by som ho mohol mat za cca 4 týždne

bakosmi
    Účastník (Participant)

no co, prisiel uz niekomu? :-)

Doja
    Účastník (Participant)

Asi ešte nie :(
    Ja čakám už druhý týždeň a myslím si že budem čakať ešte cca 3 týždne.
    Je to škoda ale čo už neni som tak na tom zle jak niektorý čo čakajú naňho 6-7 týždňov :)
    Kto čaká ten sa dočká :)

bakosmi
    Účastník (Participant)

Ja prave 7 :-) zacal sa 8my

flynetman
    Účastník (Participant)

Ja som na tom podobne… (8) V Tracu nic nevedia :-(

Doja
    Účastník (Participant)

Ja si myslím že už to horšie byť nemôže. Bude to už len lepšie a lepšie. Už sa začali predávať a čakacia doba u susedov je 1 týždeň a pre upravený iMac 27“ 2 týždne najviac 3. Tak mi sa dočkáme asi o 3-5 týždňov.

bakosmi
    Účastník (Participant)

nie, to si ho radsej pojdem kupit do rakuska… vyzera to ze pre apple je bud slovensko, alebo premium reselleri celkovo stvrtorada priorita :-(

Doja
    Účastník (Participant)

:) Ja už by som tam dávno išiel ale ja mám v Tracu zľavu 8 % lebo mám v rodine učiteľa. Ale asi v Rakúsku by mi to neplatilo. A keď si to tak zoberiem ja ušetrím cca 160€ a to nieje moc pri takej cene ale mať a nemať je rozdiel ja nerobým tak každý peniaz čo mi ostane tak si dokúpim príslušenstvo napr. chcem reproduktorý Harman Kardon či ako sa volajú a tie by som mohol mať zadarmo dá sa povedať.
    Je to škoda že Slovensko patrí medzi posledných kde Apple predáva svoje výrobky či nové taj aj staré :(

bakosmi
    Účastník (Participant)

ja sa obavam ze to nebude take ruzove, aj ked sa skratili doby na official apple storoch… ked si pozriem fora napr. na macrumors.com, tak tam su ludia ktori cakaju aj 15 tyzdnov a stale nic :-)

Doja
    Účastník (Participant)

To ja toľko nemôžem čakať mna by kleplo
    Ja som bez PC cca 2 týždne a už som neboj. Tuším som závislí na PC doprdele budem sa musieť asi liečiť
    Mne v Tracu povedali okolo 8 týždňov tak ja neviem ale už sa neviem dočkať bude to môj prvý Mac mal som iba iPhone 3G a 4S a teraz mám iba iPad 3. Generácie a preto mi to je vzácne :)

Ja by som aj zabíjal keby som ho mohol mať !!! Tak bacha na mňa :))))

A keby som mal čakať 15 týždňov tak si to veľmi dobre premislim či ho kúpiť alebo nie.
    Potom by som si kúpil MacBook pro 15″
    A je

bakosmi
    Účastník (Participant)

ale vsak je to len krabica…. :-) ja som predal celkom slusnu PC zostavu minuly rok v marci, lebo mali vyjst nove iMacy, a tusil som ze to budem dlhsie predavat. odvtedy som bez desktopu, mam len firemny notebook :-) iMacy vysli v oktobri ;-) dostupne su od januara, a este je *len* marec, takze u mna pohoda :-)))

Doja
    Účastník (Participant)

Fúúúha tak to si dobre na tom ja by som sa sbáznil
    Ale nič iné nám neostáva ako len čakať a dúfať že to budeme mat čo najskôr

Doja
    Účastník (Participant)

Teraz som pozeral na stránke SWP.sk a už majú na sklade vykonejsie verzie iMacu 27 3,2GHz tak dúfam že už sa to rozbehne alebo už sa to rozbehlo ?

bakosmi
    Účastník (Participant)

nie :-)) rozbehne sa to az Tebe alebo mne pride :-)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 129 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.