Pomoc: TracoComputers.sk iMac 27 late 2012 Intel i5 3,2GHz

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Pomoc: TracoComputers.sk iMac 27 late 2012 Intel i5 3,2GHz

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 129 )
  • Autor
    Doja
    Účastník (Participant)

Dobrý deň chcem sa spýtať či si niekto už objednaval nový iMac 27 z obchodu TracoComputers ako dlho trvalo kým Vám došiel vysnívaný iMac domov lebo mne povedali že budem čakať okolo 8 týždňov.
    Ďakujem za info.

mynick
    Účastník (Participant)

iMac 27 je stale nedostatkovy tovar, netreba sa preto cudovat ze dodanie bude trvat az taku dlhu dobu. A pokym nenarazis na predajcu, ktory ma zazracnym sposobom nejaky na sklade, vsade budes cakat cca rovnako!

Doja
    Účastník (Participant)

Aha tak to je asi jedno kde ho objednal keď všade budem čakať rovnako.:(

flynetman
    Účastník (Participant)

Podla mojich informacii, by mala prist dodavka 27-miciek az v druhej polovici marca (pre Europu). Sam cakam. Objednane v Traco 25.1.

Doja
    Účastník (Participant)

To by bolo ešte celkom dobré keby to došlo aj koncom marca ale keď ja ho teraz objednám tak možno mne dôjde až za tých 8 týždňov nebudú mať toľko kusov a tí ktorý si ho objednali v decembri alebo januári ho dostanú a ja budem musieť čakať :(

-Aston-
    Účastník (Participant)

@ Doja, napis mi na martin351@gmail.com mozno ti viem pomoct

tatko
    Účastník (Participant)

Objednaval som 1.12.2012 a este stale je to v nedohladne. Ak možeš tak si to objednaj cez apple.cz, staci ked maš nejakeho znameho v Čechach, a na jeho adresu, pride ti to naozaj za 6 tyždnov, nie ako v Traco- 12 tyždnov a nikto nič nevie.

-Aston-
    Účastník (Participant)

Skocte do Parndorfu do McWorld… tam maju 27 naskladnene :)) a nemusite nic cakat a objednavat a doprosovat sa niekomu ohladom informacii

Doja
    Účastník (Participant)

A čo som dnes pozeral tak pár kusov cca 4 sú v obchodoch ale iba 22 a slabší 27 neviem ako to je z vykonejsiu 27

tatko
    Účastník (Participant)

Dakujem za tip na Parndorf, dnes som tam bol, štandardne zostavy 27čiek maju k dispozicii hned, individualne zostavy dodaju do 2 tyždnov. Hned som aj objednal, podakoval v Traco za spolupracu- stale nevedia kedy to pride- 13 tyzdnov co to tam mam objednane. Na zdravie Slovensko…..

Doja
    Účastník (Participant)

tatko
    Niekde som čítal že ti si ho berieš na firmu nemohol alebo nedalo by sa to spraviť aj pre mňa tak.
    Že ty si ho zobereš na firmu a ja ti dám navyše cca 100€ :)

bakosmi
    Účastník (Participant)

mozno ak by si mu zaplatil cenu s dph + 100vku doplatil :D

flynetman
    Účastník (Participant)

Hm… Pockam este tyzden (akurat to bude plnych 6 tyzdnov) a ked nic, dam Tracu zbohom aj ja…

bakosmi
    Účastník (Participant)
    bakosmi
    Účastník (Participant)

uz niekomu prisiel? :-)

bakosmi
    Účastník (Participant)

http://www.macrumors.com/2013/03/02/shipping-estimates-for-21-5-inch-and-27-inch-imac-drop-to-1-3-days-in-us-and-canada/ :-)

Update: As noted by MacRumors forum members, changing the base configuration of the iMac results in a shipping time of 2-3 weeks.

Doja
    Účastník (Participant)

Ja som si ho ešte len teraz objednal lebo som čakal na zľavu pre učiteľa / 8% / tak aspoň niečo a stále je čakacia doba 8 týždňov kto to má vydržať DPČ :D A ja chcem iba silnejšiu Grafiku nič viac a tak rozmýšľam že zoberiem iba základ. Ale základná grafika sa mi zdá dosť slabá čo to je dnešnej dobe trebárs 1GB a keď sa to tak ľahko nedá vymeniť tak neviem čo spraviť počkať alebo ho mať doma :D

flynetman
    Účastník (Participant)

Vyderzaj pianer :-) Ale nie… Verim, ze sa to zlepsi (ohladom dodaviek). V sobotu som bol zastaveny v Tracocompe (AVION) a dal im poslednu sancu. Precitaj si ten prispevok, nad tvojim. Urcite treba ist do fusion drive. Grafiky su dobre obe (v 27) Pokial nie si game killer, budes spokojny.

Doja
    Účastník (Participant)

Ja som tiež rozmíšlal nad Fusion Drive tá rýchlosť musí byť brutálna ale za také peniaze mi to nestojí
    Flynetman ja som mal ProGaming Pc a som ho predal že si kúpim iMac.
    Chcel by som si aj po roku niečo na tom zahrať tak preto by som skôr išiel rači do grafickej karty jak do disku keby som mohol ho mať bez DPH tak určite by som išiel aj do Fusion drive

bakosmi
    Účastník (Participant)

prisiel vlastne uz niekomu vobec nejaky 27″ late 2012 customizovany iMac objednany v Tracu? resp. mate uz niekto doma?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 129 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.