OSX Lion

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    lindus
    Účastník

Prosim viete mi poradit niekto kto sa tomu rozumie,ak vyjde novy osx Lion,ak si ho kupim bude sa dat nainstalovat priamo na Leoparda 10.5.8 ??? Alebo budem musiet up na Snow Leoparda a az tak sa bude dat inst.Lion??? Dakujem za odbornu pomoc

lre
    Účastník

je vysoko pravdepodobne, ze to nepojde

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=776054

denton
    Účastník

ale coby to neslo, pojde to uplne normalne. Cista instalacia pojde na 100% a myslim, ze update takisto.

Lens
    Účastník

Snow leoparda by si podla mna potreboval len aby to slo „pravne“ (legalne) Pretoze ty si platis iba za upgrade z predchadzajucej verzie ( nie z pred pred.)
    Techniky by to malo ist bez problemov.

denton
    Účastník

lens, mylis sa :-). Je pravdepodobne, ze Lion bude klasicka nova plna verzia za 129$ a teda nebude potrebovat Snow Leopard aby to mal licencne v poriadku. Leopard bol (pravne) nutny pre Snow pretoze Snow bol iba lacny update.

JFK.
    Účastník

to vážne keď budem chcieť Lion, budem musieť si ísť do apple po DVDčko za 130 eur ? :D

Hurfo
    Účastník

Vsetko je mozne aj to ze ten system bude za 30 ako to bolo pri Snow leoparde. Dolezita je ale otazka preco nemas uz teraz Snow ale iba Leopard? Ak je to koli tomu ze mas PowerPC a tvoj stroj nepodporoval Snow tak Lion bude na tom rovnako.

naconazov
    Účastník

ja som updatoval na 10.6 az pocas vianocnych sviatkov aj tak to 10.6 neprinasa nic prevratneho a akurat je ked operacny system novy tak su tam chyby takze nie je sa do coho hrnut

J4r0
    Účastník

tolko z mojich doterajsich updatov:

MB021D/A MAC OS X 10.5 RETAIL-DEU 1 97,00 97,00
    MC223D/A MAC OS X 10.6 SNOW LEOPARD RE 1 24,37 24,37

ceny bez DPH.

Ked vysiekl Leopard tak v tom case som mal iMac s Tiger 10.4 ….upgarde ako produkt nebol k dispozicii len retail DVD
    Ked vysiel 10.6 tak sa dal kupit upgrade za ca 29 EUR s DPH len pre trych co mali uz 10.5 zakupenu

Predpokladam ze Snow bude na tom ako 10.5 …teda retail DVD za ca 117 s DPH.

lindus
    Účastník

diki vam,tak asi kaslem na snow leo a pockam rovno na leva….

lindus
    Účastník

Ire diiik,ale anglicky neviem ani utekat…….skoda

Jurasko
    Účastník

ked tu takto hovorite tak sa chcem aj ja nieco opytat ja mam macbook pro 15 a mam na nom snow leoparda a chem ist na lion ake dvd si mam kupit ??
    ale brat ma len Leoparda a chce tiez Liona co by ste mi poradili ???
    zeby som dajak usetril peniaze ale chcem aby to bolo legalne normalne riesenie :) a zeby sme obaja prisli co najlahsie novemu OSX

thesilentman
    Účastník

No hlavne musis pockat kym vyjde a uvidis, ake budu ceny. Okrem klasickeho upgradu byva este moznost kupit Family pack, ktory je pre 5 pocitacov a je cenovo pomerne vyhodny.

Macker2
    Účastník

uz vysiel lion? kde ha som bol :))) … inac ja som z T upgradol na L a z leoparda na SL uplne bez problemov … samozrejme ze som si kupil leopard aj snow leopard vsetko retail

Julien
    Účastník

Uz sa pridam aj ja.
    Budem kupovat nejaky dalsi Macintosh.
    Tak na jesen.
    Nemoze sa stat ze ty nasi skvely predajcovia budu predavat Macy s snow leopardom aj ked uz lion bude na trhu ?

eFkoOo
    Účastník

Julien:nemalo by sa, pokial sa dobre pamatam, tyzden po uvedeni sl si kamarat kupil u nas mbp uz so SL

poper
    Účastník

julien: alebo dostanes zadarno install disk na lion

dubak
    Účastník

potreboval by som pomoct ako dostat zo skusobneho Liona naspat na cistonovo Snow Leo avsak bez pouzitia time machine, co som nepouzival
    za kazdu radu budem vdacny

monicqa
    Účastník

nepotesim ta, ale to sa ti nepodari. musis zazalohovat data a sformatovat disk. potom mozes nanovo nainstalovat SL

Peko00001
    Účastník

vlozis instalacne DVD SL a dalej uz vies

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.